Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti care nisi medju 700 napadaca nikad bio. Vazda šeprtlja bio na terenu
a kakve to veze sa temom ima? covjek nije govorio o sebi niti gurao sebe medju najbolje. a bio je solidan napadac...
Džaba talent ako ne vježbaš i ne radiš na sebi, a za Ronalda reći da je netalentovan igrač je čisto neznanje. Da se drkadžijo razumiješ u fudbal ne bi pisao takve gluposti. On je itekako talentovan, ali nije po talentu u rangu Messija, Ronaldinha, brazilca Ronalda, Maradone i još nekih. Zato je treninzima i spremom kompenzovao taj nedostatak.
Sto bi reko Mile "Aj ne seri"
Lako njem pricat kad za svoju karijeru nije nista uradio...
Dokaz da možeš uredno valjati gluposti a mediji te uredno prenesu makar u životu nisi ni blizu ništa ostvario navedenima !
Ronaldo sa reprezentacijom uzeo samo EURO, Argentina sa Messijem igala 3 finala + osvojili Copa Americu i igrali finale SP nakon 30 godina dok Ronaldo sa Portugalom ne moze proci ni osminufinala. Sto se tice uspjeha sa reprezentacijom Messi je sigurno ispred Ronalda...
E brate moj, sta je ovako Ronaldo uradio u Realu i Unitedu, al necemo sad to gledat. Messi ima tim dobar u Argentini, sta je Ronaldo radio u reprezentaciji? morao je cijeli tim na plecima svojim nosat, dok je messi imo dobru ekipu, Ronaldo se patio sa svojom
sto su se bosnje upalile
upravu je realno svaki od navedenih je bolji
E nek si mi ti igrac
Jesi ti
Ovi samo broje napadače. Zinedin je recimo po meni najbolji. Ima i svjetsko i evropsko prvenstvo gdje je dominirao. Gdje god je igrao ne samo da je dominirao već je igrače činio boljim.
Nije ni medju 10. Penaldo je samo gol igrac, nista vise.
Ne bih se baš u svemu složio. CR7 nije neki talenat ali je svojom upornošću i konstantnišću davno pretekao gore nabrojane igrače. Jedino je Messi ispred njega jer ima sve osobine gore pomenutih igrača: dribling, asistencije, pasovi, kreiranje igre + ubojiti strijelac (ima bolji procenat golova od CR7). Definitivno najkompletniji igrač.
Ono kad zaborave na tvoje postojanje pa de da kazem sta na Ronalda da me sve novine citiraju.
A gdje je Di Stefano?
Ko si ti da to kazes?
U pravu je 100%..
Ne znam.... puno mozda i sere ali ovo na kraju teksta da se ekipe zrtvuju radi Ronalda i njegovih licnih dostignuca .eh to je ocigledno , Solskjear otjeraj ga!! sta ce vam potroseni skoro 37-godisnji egoisticni deda , bolje Rashford ili Martial u spicu