Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je iznenađenja kad starije osobe od 70-115 god. godina dozivi udar svi se ibrete ne mogu da vjeruju govore da je prerano,neočekivano da je jos vitalan i pun zivota.a za ove mlađe od 20-30-40 god. i nije vise cudno sve se nesto poremetilo taki zeznut vakat doso nazalost
hajde ima ronaldo
Svi su zbog nekog vrhunskog igraca zavoljeli fudbal, jedino sam ja zbog Ikera. Blagi osmijeh, prijateljska pruzena ruka bilo kome da je naspram njega. O golmanskim kvalitetima je suvisno pricati. Bio je i ostao najbolji ikad, ali ono najvaznije nikad nije prestao biti veliki covjek. San Iker, izdrzi legendo!
@crvic Prvenstveno veliki čovjek. Sjetite se finala Eura 2012., posljednje minute produžetaka, Iker i njegovo 'Sudija prekini utakmicu. Poštujemo rivala. Poštujemo Italiju.' Ovog čovjeka ne možete ne voljeti.
Brz oporavak ti zelim, dobar je to golman. Sve najbolje.....