Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri
Kako se Iker povrijedio Realu su procvjetale ruze...
Koji penali za Barsu MUFC majke ti........mozda mislis na one Oscar-ovce koji padaju cak i na lagan povjetarac ajd ne seri
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno.
Jao reala, zadnje dvije utakmice protiv barse sudije su pogurale i sakom i kapom, barsi se penali ne sviraju jarane, ako sudije budu korektne u utorak protiv Man Utd., istjerat cemo g a m a d iz lige sampiona a i trenera cemo im istjerat iz kluba..
Jedva cekam da se vratite u misju rupu svi kad vas Milan dokrajci. Nece vam se glas cuti par mjeseci barem.
Slazem se sa sudijom glede Reala, pusiona lagano!
E ovaj put na Old Traford necemo gledati spanske sudije vec one koji znaju procitati Ronaldovo padavicarsko ponasanje u kaznenom i Pepetarijusa-konjarijusa mesara i hijenu Alonsa (udri sledja). tako da im ne gine jedno 3 komada i tu odma u prvom poluvremenu...Inace Barcelona lagano uzima trofej ove godine u finalu protiv izvrsnog Bayerna. Tacka, ni jedne vise, jasno!!!
Naucite se vec jednom o ispravnom izvjestavanju ... Da deset puta u toku dana pisete o jednom sportskom susretu , svih deset puta trebalo bi se navesti datum i pocetak utakmice . Ako ne znate kad se igra utakmica , nemojte onda ni ovako povrsinski pisati o tome !
@Senad Lulic, Majstor jeste, ali nikad nije dobro kaciti se sa Mourinhom, dok je bio u timu sirio je negativnu atmosferu sto je uticalo na cijeli tim. Ali nije on kriv, ona njegova Sara mahalusa je kriva za sve...zeljna treba slave po medijima pa pljuje po Realu i po Mourinhu.
"U kadru" LOLCINA
@bosancheros sto jest jest ali on je majstor veliki
real lce proci ako bude penalaaaa izmisljenih