Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin!
legenda
\"Uz Raula i Zidana koji su otisli, jedini normalan covjek u omrazenom klubu.\" Potpisujem ovo nije prvi put da se covjek pokazao u ovakvom svjetlu , cak se i sa Moroninjom zakacio zato st ose izvinuo Guardioli za nesportsko ponasanje Realovih kretena ... naravno ti kreteni su svi do jednog bili Portugalski cigani na celu sa Ronaldom !
Toliko o spansko-madridskom ciganluku, klosari jedni samo lajete. Bravo Iker legendo!
svi smo mi ljudi ali je rijetko ko covjek...
Pa dobro, jeste Casillas dingospo i dobar golman. No za razliku od njega, Buffon iako je preksinoc doslovce izre.setan i osramocen, ne moze se pohvaliti da je poput Casillasa, vise od par puta primio petaka, pa cak i sestaka ako se ne varam... u takmicarskim tekmama naravno. Zapravo, mislim da nikada i nije. Ali pobjednici se slave i tako je uvijek bilo.
Ispostovali ste ih pravo, s 4-0
trebo je tražiti da svira kraj dok je Bosna vodila 1:0 a ne Sudac sudac poštujte Španiju igrajmo do izjednačenja
fudbaler dingospo????? Ma bagra svjetska koje je pretplacena radi nas kretena koji u njima vide moderne gladijatore. Sad ce se naci neki papak da mi objasni kako sam ja ljubomoran, bla, bla... kako bih i ja volio da imam sto i oni, bla bla. Normalno da bih ali im to ne daje za pravo da misle da su nesto bolje od ostalim smrtnika. Ponavljam, fudbal mi se je ogadio upravo radi odnosa igraca prema sportu i publici.
Koji licemjer, djubre ono spansko, kako samo nas pokradose na Mesai!
Cuj dingosp!? How yes no. VJerovatno k\'o i ovaj kloc iznad sto me naziva pogrdnim imenima. Papak, nauci se osnovnoj kulturi.
Jah, a kada nama sudije produžiše utakmicu 10 minuta u duelu protiv njih (možda bi i duže igrali, no smo čekali da ovi zabiju gol) ne sjećam se da je neko vikao: \"Poštujte Bosnu!\"... hahaha
\"gospodin\" SLINO!!!
kapiteni ostalih ekipa nek gledaju i uce kako biti pravi kapiten ;)
to je taj naš Iker veliki golman a još veći čovjek.
Pa uveli su Torresa :D Kako je Torres mogao znati da nece promasti, kad svi govore da ne zna zabit! Od kako znam za Spaniju Iker brani, legenda!
da bi postovao vatru i bio dobar vatrogasac se moras i malo oprziti... ne nastaju veliki golmani bez primljenog gola...nego oni koji iz primljenih golova nauce greske K.L.O.C.U. G.L.U.P.I @MJAU