Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slatkisi i jedno i drugo
Priblizaca se Kasiljas..priblizava...evo ga...evo ga KASILJAS, KASILJAS KASILJAS, KASILJAAASSSS!!!!!
Republika Srpska ce opstati bez obzira koga Iker poljubio.
Pa postovani gledaoci ovo je prelijepo, zasto nas Hasagic ne bi ovako nesto uradio.
Samo na OBN-u dragi gledaoci, Iker je poljubio svoju djevojku, tako ti je mala kad ljubi spanac. Svi koji su igrali manje od 2.5 gola su sigurno slavili poslije utakmice.
IKEER...IKEEER...IKERRR...IKERRR...IKEERRRR...IKEEEEEER
Kasiljas daje intervju. Poljubac.
Gledaoci evo Ikera Kasiljasa daje intervju...iiiii kakav poljubac ooohoohhooohoo...
Nakon zavrsetka utakmice postovani gledaoci, Viktor Valdez je poljubio svoju djevojku prilikom intervjua.
fakat je ovo slatko..mada je ona mogla biti malo finija..lik se rasplakao pred njom a ona nista....bezzze joj je to
...i kasnije su otisli u pub i popili po pivo.
Joj kud ga ja nisam intervjuiso...steta.
šta ja znam, ne bi bila loša za opalit par puta, al nesto posebno nije. U svakom centru grada bi se našlo puno boljih u roku od 5 minuta. A na snimci se vidi da je tipična keš-pica. Ona bi se očigledno radije rukovala sa njim, kao zbog profesionalizma na poslu, a cijela španija zna da su u vezi. Mogla je barem i ona njega zagrlit, a ne onako ga odgurnut. Stuha!
Sad mi je još draži hahah, kralj!
Vidi se4 sve vrijeme da sprema neku \"psinu\" Ali simpa potez, nju je izblamirao a i mora da je ovo bio dogovor s ostalim igracima haha :) Zao mi sto holandija ne pobijedi gancije