Nogomet
0

VIDEO / Casillas poljupcem nagradio svoju djevojku novinarku

Totalsport
Poljupcem u direktnom prijenosu nagradio je kapiten španske nogometne reprezentacije Iker Casillas svoju djevojku, novinarku televizijske postaje Telecinco, Saru Carbonero.

Casillas i Sara bili su u središtu pažnje španskih medija od samog početka Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Nakon što je "furija" u prvoj utakmici senzacionalno poražena od Švicarske (1-0) španski su se novinari okrenuli protiv svoje kolegice, optuživši je da je pridonijela slaboj Casillasovoj igri jer je tokom zagrijavanja uoči dvoboja snimala prilog iza gola svoga momka i tako ga, valjda, dekoncentrirala. A da cijela priča bude smješnija, u intervjuu nakon utakmice ga je napala pitanjem "Kako si mogao tako zabrljati?".

No, kako je takmičenje odmicalo, a Španija igrala sve bolje, javnosti je sve manje smetalo prisustvo lijepe Sare i njeno "ometanje" prvog golmana reprezentacije.

I nakon nedjeljne finalne utakmice, u kojoj je Španija pobijedila Holandiju s 1-0, Carbonero je uzimala izjavu od Casillasa. Nakon što je na rubu suza zahvalio na podršci roditeljima i bratu, golman madridskog Reala i jedan od španskih junaka u finalu odlučio je na originalan način zahvaliti i Sari.

Iznenadio ju je poljupcem u direktnom prijenosu za što je zaradio pljesak prisutnih. A zbunjena Sara je, zamuckujući, uspjela samo izustiti:

"Majko moja... Dobro".