Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni Muhamed Alaima, ni Mirse Dedica tu... Svasta
svi oni neueru mogu samo kopacke cistiti
To onaj što redovno šega i izgubi loptu
Pa realno dobro je i poredao..
E haj sto ga nije imenovao, nego je imenovao Edersona.... pa Alison je za njega babo
Vi sto govorite da Alisson nije u top 5 nemate pojma.. Lik zna igrati nogom, 1 na 1 je daleko najbolji na svijetu.. Pravi prikaz modernog golmana.
Mrzim liverpool al se slazem
Alisson zna igrati nogom? Lik je u prethodne dvije sezone napravio toliko kikseva na pasove stoperima, cak je direktno kumovao nekim primljenim golovima. I Neuer zezne nekad, ali ovaj treba lekcije ocito.
Svako ima svoj ukus. Moju listu top 5 najboljih golmana na svijetu (koji trenutno igraju) čine: Tibo Kurtoa, Jan Zomer, Jan Oblak, Kejlor Navas i Manuel Nojer. Gratis neka bude Bufon, obzirom da još igra i legenda je.
Bravo majstore, sve bih i ja ovako napisao. Respect 💪💪
Pa odabrao lik 5 najboljih, Allison je jedva i u top 10, ako mu je i tu mjesto...
Handanovic!?
Izabrao je 5 najbolji. Da du rekli 10 mozda bi bio tu.
Sve tarabe za Noera, cuj kurto prvi, svasta.
Volim i ja Neuera ali treba biti realan, ako nista ove godine je zasluzeno Courtois broj 1, ako si gledao sta je sve branio u ligi prvaka, pogotvo u finalu protiv Liverpoola.
Jah, samo sto noer treba biti prvi