Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladioničari, pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojenoo jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Bjezi od cigana, Ikere...
da mu nije bilo Murinha on bi svaku drugu utakmicu primao golove jer je smatrao da nema konkurenciju,a niti jedan prijašnji trener nije imao Mu.. da ga zamjeni ili ostavi na klupi koliko je samo murinjo trpio negodovanja sto je kaslijas na klupi. dok im nije pokazao suprotno da je i Diego Vrhunski golman,ali zbog neautoriteta prijasnjih trenera nije mogao dobiti priliku. Anceloti samo nastavio politiku.treba sve rotirati i niko nije nedodiljiv...
a gušo 720 minuta u premijer bh ligi
"Posljednji mu je dao igrač Galatasaraya..."
To su sve neke spletke u klubu sigurno,ciljano kad se smaknulo s gola jer on je jedna legenda koja ima utjecaja na bilo koga u klubu i udruzenju navijaca,jednostavno ni perez nema takav status,to su sve politicke stvari sigurno,o tome da je diego lopez ravan ili bolji od Ikera ne treba ni govorit,to su besmislice,da taj Lopez išta valja ,valjda bi to nekad skontali u 5 godina što je sjedio u realu od 2000-2005 na klupi hahah :)
Nije se moro ni istusirat poslije utakmice. Suh, cist.
Od sljedece sezone obet broj 1 !