Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo sad treba da bude utjeha, svima nama, samo zato sto Carroll nije zabio ?
konačnoooooooooooooooooooooo mancini je skontao sta treba da radi,,,hahahha..... king je! krila jarane, krila bez krila se ne leti nije njegovo da leta gore dole, nego samo da zabija
ovaj ga kosonja zabi...jos samo da ga dzeko zabije u ovoj tekmi :)
Da, samo što ga ne plaćaju da bude čovjek nego da zabija golove.
Dzeko mi te Volimo !!!
A Tores ? Pa nije ni on dao gol otkad je doveden u Čelzi
Dodji meni iz Sarajva neno, da mi pravis pite i cevape, u Engleskoj nema za me hape, krmetinu ja ne mogu jesti, nit nogama mogu fino vesti, niti viski neno mogu piti, zato gola ne mogu zabiti. Ponesi mi od djula himbera, da im Dzeki golcinu utjera, bez cevapa,himbera i pite, svi mi mogu zabijati kite.
Jak je Dzeko!!!! Mancini je jos jaci
Zaboravili ste Toresa , frajer ne moze meda u Chelsea-u :)
Zabice ga sutra jedan drugome !!!!!!!!!
boli h k... imaju love, karaju sisate britanke, a golovi ce doci s vremenom, tores je igrao u premieru pa opet ne moze da se navikne a ne neko ko dodje iz 3 puta lakše lige, nemoguče mora proci period adaptiranja taman da mesi predje a ne dzeko....
Da ga Nole provoza samo jedan krug na ovoj novoj jahti od 5 miliona evrića, proradio bi kloc, Tita mi.
I tores
polako prelazi u smaranje ova priča o Džeki.....proradit će ba prije ili kasnije gdje vam se žuri, niste ga vi plaćali ;)
DŽEKO sila si kad MAN,CITY podređuje igru tebi...ČESTITAM!!!!
Za početak bi bilo dobro i da počne igrati, umjesto što grije klupu.
svi su loši i krivi Mancicni,Tevez...samo Džeko valja