Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i Nevil pametovo o taktikama pa kad je dobio klub nista nije znao primjeniti. Ljudi ga otjerali kroz 4 mjeseca. Drugo, doveden je Bakajoko koji je mlad a dobar igrac. Znaci defanzivni vezni bi bili Kante, Matic, Bakajoko, sto znaci da bi na klupi morao uvijek biti jedan, sto dalje znaci da na klupi sjedi neko od 40 miliona. Jasno je da se mora neko prodati. Svaki trener sanja da ima tako jaku klupu al ocito da Che mora razmisljati i o finansijama.
U narednih 12 MJESECI hahahaha
samo pametuje
sve je tacno rekao, tako ce biti i sa Klopom u narednih godinu dana jer vlasnike interesuje samo profit pa i kad trenera dovedu!
analitika i analiticari
plus statistika