Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEz sumnje najbolja BH informativna stranica ali ovo se vidi iz aviona da je prevodjeno u google translatoru,haj i to end nekakomanje zapinje za oci ali: \"Englezi su na penale gubili \"četvrtfinale dvoboje\" na Euru 2004. godine i na Svjetskom prvenstvu 2006. godine, oba puta od Portugala.
and..copy ..paste...end ;))))
saRajewo x je najb0wa stwaNica koji wam je kUwaC sta sewet3 bas fin0o0 p1suuuu
Evo i ja dos\'o da vas nabrucim za ovo \"and\" ali vidim pravopisni eksperti su vec tu - pa bi ja iskoristio ovu sansu da vas pohvalim. Svaka Cast SA-X najvbolji steeeee!!!! Vijest je vijest i sto se mene tice ne morate je ni prevodit sa engleskog jezika. Samo je uvalite na najbolju stranicu na svijetu jer ovde SVE imaaaaaaaa Haj u ZDRAVLJU : )
\"and\" Miroslav Klose.....svaki komentar je suvisan hahahaahahha........a novinara i g....hahahahah \"AND\"
Telegraph pretpostavlja da će za Njemačku penale pucati Bastian Schweinsteiger (bude li spreman za utakmicu), Lukas Podolski, Per Mertesacker, Phillip Lahm and Miroslav Klose. nema smisla, karine ste nevidjene