Izgubio živce
0

Capello se iskalio na fotoreporterima i kamermanima

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Selektor engleskih nogometaša Fabio Capello izgubio je kontrolu pred predstavnicima engleskih medija u srijedu unutar engleskoga trening-kampa u Rustenburgu.

Osjetljivog je Talijana zasmetalo što u Kraljevskom sportskom kampu Bafokeng engleski fotoreporteri i kamermani snimaju igrače unutar improviziranih liječničkih odaja.

"Zašto slikate sobe? Prestanite! Bez izuzetaka", izderao se Capello, kojem nije prvi put da podiže glas otkako je na klupi Engleza.

Dosad je to, međutim, činio samo u svalčionici pred igračima. Napravio je to i u ponedjeljak, nezadovoljan nastupom svojih izabranika u test-dvoboju protiv lokalnoga južnoafričkog prvoligaša, Platinum Starsa.

" Malo je reći da je bio nezadovoljan. Bilo je to njegovo najgore, najgnjevnije izdanje otkako ga znam. Govorio nam je na poluvremenu na način kako nije nikad ranije. Uprkos tome, mogu reći da ga razumijem. Kad se sve sabere i oduzme, on je trener-pobjednik. Čak i na treningu zbog toga zna poludjeti odjednom, ni iz čega", izjavio je stoper reprezentacije John Terry.

Engleska svoj prvi susret na Svjetskom prvenstvu ima u subotu protiv Sjedinjenih Država u Rustenburgu. Dvoboj je to prvog kola grupe C.