"Arsene, izvadi čekovnu knjižicu"
0
Capello i Graham: Wenger mora kupovati!
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova zadnja recenica upravo ono sto fkt treba arsenalu
wengere kupi dzeku :)
e sto ljudi izmisljaju toplu vodu
nek dovede salihovića
Covjek je uspio unistiti onakav klub, dzaba mu ljepota igre kad ga nema nigdje, covjek nista ne osvaja a i pitanje je hoce li u LP ove godine. Prve godine kad se ne plasiraju u ligu prvaka tu ce im biti kraj.
Kupi Edena Hazarda,mislim da bi bio dobro pojačanje
hoce se oni rugat milanu \"staracki dom\" eto im sad nema nista od balonja treba par iskusni igraca.
Ma wanger samo ti po svome, ako su ovi bolji strucnjaci od tebe sto se oni ne mogu pohvaliti s igrom kakvu ti znas napraviti. A za murinha i mr.mesija - Wenger je jedino naceo taj kod a murnho samo moze prljavom igromi udaranjem izvuci remi, Arsen ih pukne bgm jedini!
Jose Mourinho - The Man who cracked the Barcelona Code. LET THE WORLD KNOW !
barcelona ga zabija arsenalu u Š U P A K