Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojeg Kantona?
BRAVO LEGENDO !!! JEDAN I JEDINI KING ERIC!!!! HAIL TO THE KING!!!
Obični papak... .ebo ga Gauardiola u pakaš
Konačno da neko razuman kaže da im je opet isto sranje, mourinho nevalja....
Eric, kakav je fudbal igrao Inter u vrijeme i nakon Ibrahimovica? Trener je bio Jose Mourinho. A ako Mourinho dobije pos'o u Utd. istinski gubitnik bi mogao biti...Mata: Portugalac ga je nogir'o iz Chelsea, i dobre su prilike, nogirace ga i iz Utd.-a. :)
@Black909 eto ameri su bas pitali Matu koga cemo dovesti za trenera??? Koliko znam kljucni igrac je Rooney, sto njegova, za razliku od Matine, plate uveliko objasnjava...
@Black909 sta kazes ,mata a ?
Ah nije ni Dodik za Srpske pa se ne skida sa nje ! NEGO U BANJALUCI upravo otkriveni zika komarci od kojih se rađaju deformirana djeca ! Eh sva sreća da se u Srpskoj odavno slabo rađa, pa će slao djelovati. INAČE ONO ŠTO JE SLETILO NEKI DAN NA DODIKOV KONTRAMITING NISU BILI SRPSKI ANĐELI NEG ZIKA KOMARCI !!
Eto nek si ti dobar!