Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sergej Barbarez :) https://youtu.be/B2LKhecr3XA
Nisam znao da je ovaj Cannavaro ovako glup. Pa upravo su ti stranci unosili svjezu krv u Italijanski nogomet i donosili konkurenciju. Nemogu mladi igraci koji nemaju iskustva ojacat Italijanski nogomet bilmezu.
Italijanski nogomet i Serie A nisu isto. Serie A je cetvrta evropska liga, a sinoc smo vidjeli da je italijanski nogomet jos slabiji. Kontas?
Ako mladi italijanski igraci nemaju gdje sticati iskustvo jer im stranci zauzimaju mjesto i preuzimaju odgovornost u najtezim trenucima, onda se neminovno desava ovo sto i sinoc. U dresu plavih sinoc nismo vidjeli igraca. Mozda bi dali gol da je usao Dzeko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na ovako kratak clanak vise pravopisnih gresaka u zivotu nisam vidio , ovo nema nidje
Treba vidjeti sastav raznih odbora NSBiH koji odlučuju o svemu
Eto šta bude kad ti je trener zatucan.....da mu je dati Barcu debil bi igrao 3-5-2 sa Messijem na desnom beku