Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti moglo je biti i gore... Da si Bosanac nebi nikad ni zaigrao za reprezentaciju
Bi ako bi platio reket Jasminu Bakovicu, Ivanu Beusu i Darku Ljubojevicu, kao sto su i kojekakvi Hajrovici, Vrsajevici, Susici i ostali dali po 300 000 € da bi zaigrali za svetinju
Da Vrsajevic ima 300 000 kao da bi on ganjao loptu -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da sam crnac imao bi velik ...
..palac.
Gubite novac??? Vrijeme je da prestanete!!! Posjetite http://betoholicari.bloger.index.hr/ i prestanite gubiti novac na kladionici!!! Pametnim igranjem i analiziranjem razvili su odlican nacin zarade preko loto brojeva, plus analizirani parovi i imaju dobitnu kombinaciju!!! Pridruzite im se i postanite dio ekipe koja zaraduje!!
Ništa pametnije nije mogo smislit da knjigu proda. Pa eto možda crnci ljubitelji fudbala u Britaniji sad kupe ovo smeće od knjige.
A da sam ja crnac mogao sam makar jednom pobijediti na maratonu, ili biti u NBA... Ili makar predsjednik Amerike. Zivot je stvarno nepravedan.
iskomplesirano govno...nisi bio dovoljno dobar hajvanu jedan !!!!
Da su babi mudaa...
okacio si kopacke o klin i sada ti dosadno pa komentarises. po cemu owen nije zasluzio da bude kapiten? isto je imao godina iskustva a i u klubu tadasnjem je bio kapiten uz to je bio jedan od najpoznatijih engleskih igraca na svijetu.
oKUPAJ SE U VARIKINI MOŽDA TI POMOGNE
da su babi muda bila bi djed , jedini crnjo koji je trebo da bude kapiten je heskey gigant
A zasto sam sebe pitas? Sto nisi pitao njih zasto ti nisu dali traku?Ovako samo sebi dize publicitet
istinito i zalosno
Šuti ba da nije bijelaca još bi trčali po djungli bosi i goli i ganjali majmune
nista to ije bilo dzaba.bijela rasa je najvise nanjela zla drugima rasama a samo zarad materijalnog interesa.
ni to nije bilo djaba jer da nije bijele rase jos bi ova planeta bila u mraku i zivjeli kao za vrijeme isusa prija 2000 godina....sve sto je izmisljeno struja,internet,telefon,sve ono najbitnije je izmislila bijela rasa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja ti ne bi dao ni da igras koliko si los bio.
ej moj Kembele da sam i ja Ronaldo vozao bih Aston Martina, vodao manekenke, pjevacice, odbojkasice i svakojake VIP curice od Amerike do Kine a ne kao sada sjedim i gledam po rubrikama djevojke dana i ......?!
eto fino, prodao si koju biografiju više na ovu foru.