Američki ambijent
64

Camila Cabello pjeva uoči finala Lige prvaka u Parizu: Prate je milioni, poznata i po skandalu

K. H.
Camila Cabello (Foto: Instagram)
Camila Cabello (Foto: Instagram)
Finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola će biti održano večeras, a UEFA je uoči utakmice organizovala nastup Camile Cabello, pjevačice kubanskog porijekla koja bi večerašnjem događaju trebala dati ambijent sportskih priredbi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Njen zadatak će biti da uoči utakmice "razdrma" navijače pjesmama u latino ritmu, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, s nestrpljenjem očekuje nastup na stadionu u Parizu.

Što se tiče njene karijere, na sceni je desetak godina i iza sebe ima nekoliko poznatih hitova, a popularna je na društvenim mrežama gdje je u trenutku pisanja teksta prati preko 62 miliona fanova.

Rođena je na Havani, a karijeru je gradila je Sjedinjenim Američkim Državama. Najviše je omiljena među tinejdžerima, a u prošlosti je imala problema zbog komentara koji su protumačeni kao rasistički, nakon čega je gasila naloge na društvenim mrežama i kasnije se izvinjavala zbog načina interpretacije.

UEFA je prije 20-ak dana najavila njen nastup uoči večerašnjeg finala, a nema sumnje da će svi prisutni na stadionu, kao i oni koji budu imali sreće da prate uvodnu manifestaciju, uživati u nastupu ove atraktivne pjevačice.

[TWITTER]1523648995754606593[/TWITTER]

Još jednom podsjećamo, finale se igra od 21 sat na stadionu u Parizu. Real će tražiti svoju 14. titulu prvaka Evrope, a Liverpool sedmu.