"Rasističke uvrede su dio igre"
0
Cameron: Blatterov komentar je užasan
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
complacency = samodopadnost ???? od kada je ovo? complacent znaci kada neko se opusti nakon dostignutog nivoa i nista vise ne cini da bi unaprijedio stvari, cak iako opasnost prijeti tako da bi u ovom kontekstu bio najbolji prijevod jednostavno - nije vrijeme za opustanje (stagnaciju moralnih standarda)
Ko da sam znao da ce ga ovaj s.... kritikovat,nije dobio svjetsko 2018 i odmah mu ne valja blatter,odmah korumpiran,ista stvar i sa amerima koji nisu dobili svjetsko 2022 ...i nekako bas cudno da je fifa i blatter najkriminalnija organizacija,a britanci i ameri dobri ljudi,posteni,nekorumpirani haha...svicarac korupiran,onaj koji zivi u najstabilnijoj zemlji svijeta,a britanac i amer dobri,oni koji su kolonizirali citav svijet i nesto sad govore o rasizmu
Taj Blater , je li to možda ona ljudska karikatura koja ne može zamisliti nogometnu smotru bez onog mupka zvanog Ronaldo.
Samo jedna informacija za ove ljubitelje Safeta S. Zahiragic,Maletic i Besic su sasvim\"slucajno\"klijenti Safetovog brata,tj.on im je menager.Prvi je igrao od samog pocetka ( vec duze vrijeme,pitam se gdje je Nadarevic? ),dok su druga dvojica usla poslije,halo dva igraca koji igraju povuceno,a mi gubimo2-3 razlike!Toliko o tome,Hvaaala!
Ne brini se brzo ce te da se vratite iz Ukraine i Poljske
HRVATI U UKRAJINU I POLJSKU BOSNJACI U MAKARSKU !
E nije nego Barbarez Sergej Barbarezzzzzzzzzzz, Sergej Barbarezzzzzzzzzzzzzzzz, Sergej Barbarez, Sergej Barbarez, Sergej Barbarezzzzzzzzzzzzzzzz,lea lea leeeeeeeeeeee
Vahid Halilhodzic - Vaha, selektor BiH
Safet Susic - Pape, selektor BiH