Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosjecni Bosnjo bih bio najsretniji kad bi Pjanic otisao u Galatasaray, Besiktas ili Fenerbahce. Isto kao sto vapi za Turskom, tako vjerovatno smatra da mu je bolje igrati u Turskoj Ligi.
Mislim da u svemu ovome leži nesto sumnjivo...ako ode u Juventus imat će veliku konkurenciju na toj poziciji na kojoj igra..bilo kako bilo nek mu je sa srećom kako god da odluči.
jel dobio pjanke opet poziv iz bayerna juventusa chelsea manchestera ... i onda ode u tursku😂😂😂😂😂😂😂
nece on nidje xd
Vrijedi Pjanic i Juve sa Pjanicem bi usao u 4 u CL u. Mozda ne vrijedi toliko, al'na trzistu nema takvih igraca i cijena je takva.
Cim se priblizi prijelazni rok meni se zeludac okrene od Klixa i transfera nasih zvijezda. U koje li ce velikane ovog ljeta preci amidzin jazavac Tino,skoro sve su klubove nabrojali,valja pocet izmisljat :)
Dzeko!!