Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno je pokvario sut iz slobodnog, prija je bio mašina za slobodnjake
Juninho iz Lyona i Beckham iz Uniteda. E to su bili izvođači slobodnjaka! Ovo danas je goli q.
Edin Džekoooooooo
dovesti Pjanica svaki udarac gol
juninho, del piero, mihajlovic, rivaldo, pier van hooijdonk.... ljudi kojima je slobodnjak ko penal, a ne penaldo zabije jedan iz 20 pokusaja; doduse bude to poprilicno spektakularno ali mu je procenat uspjesnosti ocajan.
uvijek je imao, lijeva i desna strana odlucuje izvodjaca..al eto, nek se nesto pise.
ja kenjo maloprije !!
pa ovaj u meni ima konkurenciju za slobodnjake hahaha covjek nikad nije znao znao je dati Bosni jer smo mi baksuz i tako malim ekipama koje nemaju srece i koje protiv reala igraju sa strahom odlican igrac ali sto se slobodnjaka tice i nije nesto dzaba ga dizu jedan je juninho kakav mihajlovic kakav beckham
Pazite ovo - ukupna zarada: 11.695 kn, srednji tečaj: 2,33, prolaznost listića: 31/47 ~ 66%, srednji ulog: 510 kn. U tri tjedna novog ciklusa trenutna zarada iznosi 4065 kn (14 listića). Nudimo naše znanje i iskustvo, listiće s koeficijentima 2 do 3, s kvalitetnim objašnjenjima (analizama) koje sami pišemo. Nekad igramo i veće koeficijente, a za dokaz prikazujemo skenirane listiće i analize na blog te statistiku ažuriramo nakon svakog listića. Svratite na naš blog www.bevadur.bloger.hr SVRATITE, SJAJAN NIZ JE U TIJEKU!
Znas kako to ide cim neko od susjeda postigne gol on je po njihovom razmisljanju odmah bolji od Dzeke
Ovaj Modric mi djeluje je previse mrsav i slabasan nekako bolje mu je da prestane se bavit fudbalom dok nije poginuo na terenu:))
sjeca li se mozda neko kako je tto rivaldo radio
Samo jedno ime: Roberto Carlos!
Pjanic, Miske i Salihovic su bolji od njega a da ne govorimo za dalje...
jedini segment gdje je nekad bio dobar.. sada nije ni to..
svi golovi na 4 fudbal .com
Sinisa Mihajlovic ucitelj za oboicu, narocito u periodu igranja za Lazio