Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupljam lajkove
bolje trazi pamet
Srpska posla
Dobro rekao Vidić da ga baš zanima ko će prvi da se javi. Nije dugo čekao.
Ako citirate, onda citirajte kako treba. Teško da će neko u Srbiji napisati "malo je srbijanskih nogometaša..."
Kako mu lik kulturno spusti...
Koga briga za reprezentaciju koja je jedina u svijetu imala bodove u minusu 😂😂
Panteliću poltronu !! Sve ti znaš. Krimosi upravljaju savezima a ti se kao veliki patriota, namiren kešom, uvlačiš u gujicu da osiguraš svoj imetak. Tamo đe se "navijači" ( dileri) mješaju u klupsku poltiku neće biti napretka.
Kulturan odgovor ako nist.
smarate više
KLIX kad ste vec cijelu sportsku rubriku posvetili propalom srpskom nogometu onda im napisite fudbal a ne nogomet, Cede vam se bune po komentarima
On ako je ovo napisao ja sam Martin Luter King lično.
Zalim redakciju klixa koja je juce prerano otvorila sampanjac da proslavi ispadanje Srbije iz lige B,u saopstenju pise srpski a ne srbijanski i pise fudbal a ne nogomet,ako vec prenosite prenesite tacno ili kazite svojim rijecima.
@Realan11 Glupane svako pise na svom jeziku, ko kaze da se izjave moraju citirati doslovno. Kako ti Kurir pise kad citira nekog ko je rekao nogomet?
Citanje na svom jeziku je npr dodavanje ijekavice ali ovo je drugo jer srbijanski znaci gradjanin srbije sto znaci da ne mora da bude da je etnicki Srbin a Nemanja Vidic jeste etnicki Srbin
Kad ga Srbo bratu Srbinu zabije do balčaka i okrene, ko na Neretvi 43.
Mene stid što ovi žive u mojoj blizini.
Vico namjerava dovesti Krstajica za selektora BIH. Vec u kafani sa Begicem dogovoreno.
Metno mu ga je kulturno, nema sta 😁