Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenija, Hrvatska, Kosovo...jedino su u Bosni dobili pola države...hvala ti Alija...
@inspekt ... imali su oni u maju 1992 94% Bosne. Bez Alije bi bilo 100%. . P.S nisam SDA ovac i nikad nisam ni prije rata ni poslije glasao za SDA!!
Živkovic im dao i jos ostavio svog debila sina da nas dokrajci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovi srbi nikada pameti nece doci
nikada pamet nisu ni imali
srbi nikad nisu pameta imali i nemaju je. Samo se hrane s svadjama i kukaju. Isto maltretiraju svijeta zbog Kosova gdje su skoro svi albanci. Srbi glume ranjive i onda optuziju druge narode koji nesto pokusaju... narod bez karaktera. Vidite na primjeru vaše « pravoslavne brače » Grke, jako su se borili i spasili se od Perzijanaca, Poljaci i Austrijanci s Jan III Sobjeski dobili Turke ispred Beča i zaustavili Osmansku ekspanziju u Europi...
maketa od metala, s pravim gusjenicama i cjevčugom? Bravo Srbi, opet ste najveći stručnjaci u laganju
Srbi su bolestan narod.
svaki rodjeni srbin,rodjeni beogradjin voli vise Bosanca nego ove pravoslavce iz RS-a,to vam mogi garantovat
YB ce se pospricat i po tenku i zvezdi zajedno
Ne postoji srpski tenk iz Vukovara! Šfra: "Trpinjska cesta"!
@engineerats Šifra!
Ko se tenka laća sa traktorom se vraća
srbija je daleko od katarze
Ko se tenka laća sa traktorom se vraća
Čega se pametan stidi,srbi se time ponose (rijetka situacija u kojoj generalizacija pije vode)
Sad će ovi staviti traktor ispred Maksimira 😂😂😂😂
..e volio bih da prođe Dinamo i Zvezda, pa da ih stave u istu grupu, pa da svijet na TV ekranima gleda UFC na tribinama oba kluba he,he : )))
Čuj tenk pred stadionom ovo je toliko bolesno nema dalje.
Taj vam je jedini dobro ga cuvajte
Sektasi su se malo previse opustili,pa ja pod cjenu zivota ne smijem u dalmaciju sa dresom of dinama,ovi u zg sa hajdukovim jos manje i onda geđe nađu gledat tekme od zlezde u kninu ili jos bolje na braču vikat zvezda u glas a samo par metara dalje torca imala okupljanje... Lol
Jel se netko mozda zapitao zasto samo navijaci zvezde dobivaju porcije u hrvatskoj ? Zasto grobari,radovci itd nemaju problema tamo iako su u najmanju ruku istog svjetonazora ko cigani ?