Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putovanje kroz vrijeme - ono kad gledaš utakmicu Engleske lige i onda odmah zatim gledaš utakmicu Bosanske lige. Otprilike doživiš iskustvo povratka u prošlost jedno 40 godina.
Ekipe koje su nekad sluzile za napucavanje više ne postoje, pogledajte samo sastave Saintsa, west hama, bournemoutha i ostalih manjih ekipa, predobrih pojedinaca ima u takvim klubovima. Liga ce biti žestoka.
Ja šta Čelziju uradi ovaj sudija pa to nije normalno.... hajde Chelsea diži se, pa u odbranu tituleee!!!
Oba crvena cista kao suza. Odsudio utakmicu na vrhunskom nivou. Svaka cast sudiji, muda do poda!
Pisanje po plastici HAHAHAHA London is RED!
Cuj London is red HAHAHAHAHA
@example. Nego sta, mene bi bilo stid biti pristalica ovog plasticnog kluba i kokoski s White Hart Lane-a
NAJBOLJA LIGA NA SVIJETU!!!
uvijek bila i ostalo, ni jedna nema tu dinamiku kao Premier liga nekada je bila Seria A isto tako jako zanimljiva Juve Inter Roma Milan uvijek je bila borba sada vise ne..ali zato englezi tuku i dalje..
@PiratBLRS Lazio, Fjorentina, Sampdoria, Kievo, Torino i jos mnogi drugi, nekako je tako kod Engleza da imaju neki marketing koji su godinama gradili i uvukli se pod nasu kozu, jednostavno mislim da svako djete koje ovdje prati fudbal zna da nabroji barem 80% timova iz premijer lige, dok iz spanske nece znati, a mozda i hoce ali opet nekako nije popularna toliko, jednostavno evo npr. ja znam timove i iz engleske 2, 3, 4, lige dok iz spanske nesto malo iz druge i prvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Chelsea-Burnley da se najezis. .svaka čast za oba kluba..liga će biti strašna ove godine