Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druga liga
Celik propo ko zetra
@avenija druze kako da se kasumovic bori kad vrace hercrgovance i ostala klapa iz sda mu samo podmecu noge, oni sto hoce evropski celik uplacuju 4+ golova na tekme celika pa golman primi u prvom 3/4 komada a poslije jedan ili nijedan...
CIRKUS pravi, treba uletiti sa kamerama I snimati novi nastavak "audicije" ili TLN.
P. S. Fkt mi nisu jasna očekivanja da vam gradovi vraćaju dugove, dovoljno je da vam guraju novac a nisu dužni, npr. grad Sarajevo ne daje ni jednu jebenu marku niti Želji niti sarajevu. Vi I svi slični koji dobijaju novac od grada, kantona, državnih preduzeća itd. trebaju se nogom u guzice udarati I šutiti da ne bi ostali I bez toga. Kada se u obzir uzme koliko drugi klubovi dobijaju od gradova ... onda nije ni čudo što se sarajevski velikani ne mogu izdvojiti iz prosjeka.
Da se sami snalaze kao npr. sarajevski klubovi onda bi svi završili u stečaju ili pred stečajem, kao što se vidi iz priloženog, odnosno na smetljištu istorije!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA je sahranila Zenicu i Čelik
@motamova nije SDA nego ljudi koji su glasali za SDA. Kad crmo doci vise pameti?