Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo trpaj zmaju
da da, stigo Mandzu, i akobogda iduce kolo sa dva gola 1. na listi http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/
@seljober A jest mi Mandžukić igrač , dadne isto golova ko i Ibišević,a koga sve ima iza ledja,a koga Vedo ima? Brate dragi navikan igrač što jest jest , al šta ćeš Hrvatska posla.
Meni i nije previse iznenadio,navikao je Vedator za trpa golove Bayernu :D
Koliko ih je do sada dao
to mu je omiljena musterija
gdje ste hejteri kako ste... MIA SAN MIA!!!!!!!!
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan... Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Sudija je poprilično pokrao Stutgart odmah na početku utakmice. Na oči sudije igrač Bayerna je igrao rukom u svom 16-ercu. Poslije toga je Ibišević postigao gol. Ko zna šta bi poslije bilo sa "nepobjedivim" Bayernom! Inače, igrači Bayerna su demonstrirali izutetnu grubost kojom su htjeli kompenzirati neigranje Riberija i Robena. I opet, sudija nije dosudio ni jedan crveni karton.
Bajern je uvijek imao "posebne pogodnosti" pa nije čudo što najbolji igrači iz ostalih klubova lete u Bajern k'o muhe na g....
ne rise. Stuttgart je dao gol iz ofsajda. zato suti. a sto se tice grubosti, obje ekipe su igrale prilicno grubo i prljavo. bilo je materijala za crveni karton na obje strane.
Svaka cast Vedatore, al ne da se nikako da budes udarna vijest, Dzeko isto zabio (svaka i nnjemu cast)
To oko plavo,Samo trpaj :)
Bravo Vedatore,oko plavo!!!
U Bundes ligi sudije ovoliko produžavaju utakmicu samo kad Bajernu treba da da gol, inače rijetko preko 2 minuta.
bajern sredinom februara postaje prvak njemacke
jes thiago zaprdio gol :D
Bravo oko plavo
Kad ih je Bayern stisnuo g*vno se u*ralo u njima,drago mi je zbog Ibisevica ali Mia San Mia.
a nista penal cist sto nije svirao u prvom poluvremenu za stuttgart, kako ga boga ti nije stid stoji 5 metara od igraca i gleda kako ga lopta u ruku pogodi i napravi se lud i nista ne svira ?
A nista gol iz offsida,tu je izvrsena kompenzacija i nakon toga je bolji pobijedio.Komentatori na EU2 isto samo protiv Bayerna govore onaj jedan uopste nisu profesionalni i da budu objektivni sad nasli osudivati Bayern i prozivati kako im sudije gledaju kroz prste a kad se to desi Bayernu nikom nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bayern je odigrao sasvim prosjecnu utakmicu,cak stavise slabu... ali... I takav Bayern pobijedjuje,a to je odlika velikih ekipa,i kada igraju lose pobjedjuju... Ovde je prica zavrsena sto se tice Bundeslige, ogromnih 13 b.Bayern ima prednosti.
Kakva utakmica, odlični golovi, strašna predstava obje ekipe :)
Predatore https://www.youtube.com/watch?v=M9cyBYFsF98