Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja igrao tacan rezultat 0:3 sanjao jbg :D drugi put cu bolje da pogledam u snu na telext haha , bas mi je drago zbog borusije nadam se da ce uhvatit 4 mjesto
Dortmund ubio Schalke, i mozda bude jos sanse da se plasiraju i u LP, zelim imo to igraju atraktivan, napadacki nogomet!
žao mi ibiševića, cijenim ga kao igrača, a propade kao kauč u ovom stuttgartu.. Drago mi je što se borussia vratila na pobjednički kolosijek, to daje veću kvalitetu bundesligi.
Drago mi je sto se Dortmund vraća, nije isto bez njih.. A ovdje se već svakako zna prvak..