Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIA SAN MIA !!
demonstracija sile najbolje ekipe na dunjaluku!!! SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY! SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY!
lezite dazdevnjaci.
take 10$ no ***sit free POKER770 use this link http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
pozlatila ti se ona desna Noga Götze kralju moj
zahladilo u dortmundu -7 ,sa tendencijom porasta minusa
Bayern 3 bvb o
Guardiola igro šaha super taktiku ima ..
Arschloch Götze..... Arschloch!
borusia je dobro odigrala , zao mi je sto je izgubila , bili su ravnopravni , i prije vodstva bajerna imali su dvije prilike fine al eto nije se dalo , poslje gola miktarijan je fulio strasnu sansu i onda kontra robena , bice bolje milioneri :)
Nevezano za članak: Ja sam najinteligentnija i najjebbozovnija djevojka u sarajevu, a vjerovatno i šire. samo da se zna
I sta cemo sad???
na internetu si vjerovatno ali u stvarnosti si vjerovatno potpuna suprotnost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osjeti se da fali Subotic u odbrani Borusije.
Ajde dislajkeri gledajte iz sportske perspektive a ne nacionalisticke!!!!
a kao Hummels i Schmelzer ne nedostaju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mia San Gotze :D
Padose vespice