Komentari (578)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je konacni kraj reprezentacije BiH. Od ovog se necemo izvuci ni za cca 20 godina, hvala Vam.
Da sam ja igrac reprezentacije nikada se vise ne bih odazvao pozivu, pa neka onda petev izvede ove iz saveza na teren. SVI IGRACI TREBA DA OITKAZU IGRANJE U REPREZENTACIJI PA NEKA ONDA VIDE KO CINI REPREZENTACIJU.
Pozadina svega je da je onaj katolicki Srbin Zdravko Mamic hoce da progura svog trenera iz Dinama Peteva, preko koga je planirao, da prodaje igrace kroz reprezentaciju. Naravno u dogovoru sa Dodikom, to jest njegovim ljudima u savezu. Ako im ovo prodje, ovu zemlju treba ugasiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SAVEZ NAPOLJE
@Laboranti Jel se moze sta organizovat, naravno legalno?
Teska je muka da se ta gamad otjera. Bojkot samo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kurvaluk klasicni! Fuj. Al kakva drzava dobro ikako.
Treba bojkot reperezentacije od svih a najvipše od novinaraNijedne riječi ne treba objavljivati o savezu i tom treneruA mislim da če igrači isto postupiti bojkoovati ko nekada repku poa nek mu iraju oni iz saveza....
Ne kontam da su svi protov njega da se kvalificira na SP svi bi mu lizali jaja! Pruzit mu priliku pa sta bude bude!
Zadnja utakmica repke koju sam odgledo cijelu a da nisam okreno poslije 5 10 minuta sa iranom u brazilu
U zivotu nisam cuo za ovog frajera do ovog izbora za selektora
Trebamo zasuti reprezentativce na društvenim mrežama sa zahtjevom da Bojkotuju repku dok svi u savezu ne podnesu ostavke!
Trebamo mu i napraviti protest pred NS i zabraniti ulazak u zgradu. Ma ne samo njemu nego svima u savezu, dok bagra ne podnese ostavke. DOSTA NAM JE VISE!!!
Šta im bi???
Ja ih ne pratim zadnjih dvije godine a neću ni u buduće. Mafija.
Mrs
the end
cigan
Neka probaju oviiz RS i sa ovim anonimusom Petevom kad vide da ide loše oni će dići ruke od reprezentacije, a treba ih bojkotovati ....
Eee pa kako mozete vjerovati srbima, zvjezdanu misimovicu? Sve je to ista gamad samo neki dobro glume
kako vas ba nije stid? a drugo nece izdrzati 3 utakmice