Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio penal, dan 5.
A koliko su puta sudili vama u korist?...
Sve je to u redu sto si rekao, al samo taj dio gdje govoris kako sudije nije smio svirati penal.... Znaci da ga je i pokosio sa ledja i dalje ne bi smio svirati? Sta treba, okrenuti glavu?
Buffonov menadzer je rodjeni sarajlija Silvano Martina ( brijesce mahala). Tako da Buffon bi mogao zaigrati za FK SARAJEVO.
Izbaceni u trecu ligu zbog namjestanja a glume zrtve. U Italiji svako drugo kolo Juventusu se stima
nije niko nista drugo ni ocekivao od govnara kakav si i sam, smece ljudsko i prevarantsko
Nazalost protivnika Reala,strasti kako su se smirile sve vise ljudi priznaje da je penal postojao,mozda u nezgodno vrijeme po Juve,ali je postojao. Colina,Owen,Rio Ferdinand I Clattenburg doduse su odmah i rekli. Mislim da je i Buffon toga svjestan samo ga stid mozda lizat sto je pokaxio
GiGi legendo. Šta ćeš, smeća na svakom čošku ima. Trebao si ga ugacati po travi.....
Sudija ni po koju cijenu nije smjeo suditi penal u zadnjoj sekundi.Znaci sudija je karina
E baš si Babun.