Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar Kasiljas, svaka mu čast.
Heh, a da su igrali protiv Parizana, Ibra bi zabio 5 golova u onim situacijama, jedva cekam polufinala, pa kasnije finala, tu ce da se PSG pokaze kao nova sila svjetskog i Ibra ce da dokaze da je trenutno najbolji igrac svijeta
Jes jes pokazali su sad protiv anderlechta strasan im protivnik bio :D
A da nije možda bila odlučujuća asistencija Caceres-a ?
Kakav golman sjedi na klupi *** te kralj...
Kapiten Juventusa Gianluigi Buffon istaknuo je svog kolegu na golu Real Madrida, Ikera Casillasa, kao glavni razlog zašto Stara dama iz Torina u SRIJEDU nije uspjela doći do pobjede. Koji ste vi moroni, ne znate ni u koji je dan bila utakmica.
malo se zblanuli :-)