Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su spasili Srbiju.,da Turci nisu provalili u Evropu.,danas bi Srbija bila nevažan dio Bosanskog Kraljevstva dinastije KOTROMANIĆ
mr_s_s_s je_be_m vam sve politicari, svim politicarima, idite kradite tamo i nemojte se petljat u jedinu svetinju u BiH, a to su Zmajevi nasi. Vi ste tama, a Zmajevi su jedino svjetlo u ovoj nam drzavi, zato se ne mjesjte u jedinu pozitivnu stvar.
vasic Naredio mi G Mile D da napisem protestno pismo fudbalskom savezu Grcke,da ostro kazne sve igrace zbog sramnog poraza u ZE!
Svaka čast ovom Budimiru, jako principijelan političar! Ima moj glas, i ako sam Bošnjak!
Lagundžija više voli da koalira sa štovaocima kockastih nego Zmajeva
Da ne bude zabune, Bošnjak sam sa dna kace, ali Kebu bi nogom napuco da ga gdje vidim, a Budimiru kapu skidam i znam da čovjek iskreno čestita, iskreno jer je čovjek, a ne kao ostali ljigavi političari zarad jeftinih poena kod prevarenih građana.
Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga po listiću. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene i mojih ljudi koji me prate. Sa 10.000 popeli smo se na 31.800 kn ove godine. 40 listića je odigrano (77 dana). Prosječni koeficijent po listiću: 2,38. Prosječni ulog po listiću: 820 kn. Broj pogođenih listića: 29 (od 40) = 72,50% Zarada u kunama: 21.800 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Kebo jado jadni, napravi im stadion od 30 000 mjesta bez atletske staze. Cuj spreman sam da im dam svaku vrstu podrske
Ma Budimir je cista pozitiva. S njim znas na cemu si.
Vi politicari im jedino mozete cistiti kopacke i za to bi vas trebalo zaposliti, posto ste u vodjenju drzave a vjerujem i u privatnom zivotu nesposobni i obicni gubitnici, sve i jedan.
koliko nisko moraš pasti i koliko malo obraza možeš imati da pokušavaš pridobiti simpatije naroda kojega svakodnevno tretiraš kao reciklirano smeće koje se ne baca nego iznova koristi za lične potrebe... ponavljam, jednog dana...sve će ovo biti sjećanje na promjene koje su nasupile da vratimo svoj identitet i postanemo nacija...nama, kao i svim drugim "oslobođenim" nacijama, će biti potreban vođa, volja i smjelost da napravimo promjenu...obično ta promjena neće biti finalno i najbolje riješenje međutim sve drugačije od ovaga je napredak... zmajevi su sigrno jedan od znakova promjene i sigurno će biti jedan od faktora promjene i znakova jedinstvene volje nacije bez obzira na lična opredjeljenja na koja svi imaju i moraju imati pravo... jednog dana, mi ćemo biti jedinstvena nacija svjesna svog identiteta i neovisna od stranih i lokalnih predatora...nek im je laka crna zemlja...
Svaka cast Predsjednice i Potpredsjednice, a sta je s onim dju.bretom Pudaricem, njemu nebi palo na pamet da cestita Zmajevima, a da je srbija pobjedila svi bi iz sdp-a cestitali, jos jednom hvala Budimiru i Kebi i vi ovim pokazujete svoj patriotizam.
A sto ne cestitaju iz sdp i sbb?? Jednostavno jer njima nije drago da BiH uspije pa makar i u fudbalu, sdp i sbb su antibosanske stranke srpski isprdci, oni jos uvijek zale poraz njihove otadzbine srbije.
Sta kazu, nemamo himnu :D
Hvala,Generale!
Sirotinja se raduje pobjedi BiH ,a pametni kradu i šute :)Sirotinjo đaba se radujes ako BiH i ode na u Brazil ,vi necete moci ici gledati,opet ce oni sa parama otici u brazil i uzivati,a vi cete sjediti po trgovima i lokalnim kafanama i piti sarajevsku pivu i misliti da vam je dobro he,he,he,...fuck you :)