Nogomet
7

Budimir i Kebo čestitali nogometašima BiH na pobjedi protiv Grčke

FENA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Predsjednik Federacije BiH Živko Budimir i potpredsjednik FBiH Mirsad Kebo čestitali su danas nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine pobjedu nad Grčkom u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine.

"Dragi moji Zmajevi, čestitam vam od srca. Gledao sam vas s ponosom, jer ste vi ponos ove zemlje, naše Bosne i Hercegovine. Predstavljate je i predstavili ste je i, ovaj put, na Bilinom polju, onako kako bismo je mi političari trebali i morati predstavljati, ali na žalost, većina njih to ne čine. Vi ste, moji Zmajevi, oni na koje bismo se trebali ugledati. Čestitam vam, još jednom i želim vam dalje uspjehe i sa radosti ću vam dati svaku vrstu podrške, kao što sam vas sa radošću i ponosom sinoć gledao", navodi se u čestitki predsjednika FBiH Živka Budimira.

Čestitku je uputio i Kebo.

"Upućujem čestitku nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine koja je sinoć u Zenici, i ovaj put, predstavila Bosnu i Hercegovinu onako kako bismo je trebali predstavljati svi mi koji je volimo i predstavljamo na svim nivoima vlasti. Čestitam našim Zmajevima, želim im dalje uspjehe i kao potpredsjednik FBiH i političar i čovjek koji ovu zemlju voli, spreman sam da im dam svaku vrstu podrške", naveo je potpredsjednik FBiH Mirsad Kebo.