Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi ćemo biti razočarani ako neko ko uzima mito i pomiluje plaćene ubice ne završi iza rešetaka najmanje 10 godina!
A šta me boli ona stvar šta ovi lopovi misle o reprezentaciji?
Boli me neka stvar sta misli tamo neki lopov koji prodaje pomilovanja ...
eto jos jedan visokopozicionirani hrvat navija za bih a bosnje ce opet neku manu nac.upamtite jedno,da hrvati bh nisu nikad bili protiv bih al ih smeta sto bosnje zele unitarnu probosnjackuislamsku bh
Upamti i ti da je laz da Bosnjaci zele religioznu drzavu vec demokratsku, modernu i gradjansku drzavu gdje ce gradjani bit ispred plemena nacionalnih. Sve ostale zablude koje su ti poturene godinama su laz. Sama cinjenica da se mora jedan visokopozicionirani politicar ili kako ga ti plemenski ordredi Hrvat pitati za koga navija pokazuje koliko je drustvo truhlo. Taj politicar treba da bude i moj koliko i hrvatski.
dobro si mu odgovorio "prosparitet" i apsolutno se slazem s tobom, to sto vam mediji propagiraju da mi zelimo muslimansku i vjersku i sta ja znam kakvu vec drzavu to popisajte odma, ja je prvi ne zelim i dabogda se to niakd ne desilo!!! Zelim gradjansku, modernu, i drzavu gdje ce biti izbrisani svi nacionalisticki prefiksi, zelim lijep i ugodan zivot i srecu i posao i kucu i auto i sve sto normalan covjek treba da ima svakome ko voli ovu drzavu ko svoju, a ovima sto je ne vole ko svoju zelim da je sto prije napuste i odu u onu koju vole, i tamo zive sretno do kraja zivota, a nas koji VOLIMO BOSNU I HERCEGOVINU nek ne zavadjaju i ne pricaju lazi!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)