Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džemal Šerbo ne bi ni frizure namjestio...
Mali je fantastičan. Ne zbog brzine, nego zbog mirnoće i osjećaja za gol. Na spava ni jednog momenta u utakmici. Dok neki daju gol, pa ostatak utakmice prespavaju, mali je uvijek budan.
Haaland već sad sa 19 godina ima nešto što mnogi napadači nemaju ni sa 30, a to je dobra kretnja i osjećaj gdje treba biti u šesnaestercu. Po ovome je, recimo, nekad ranije bio poznat Filippo Inzaghi... nije bio tehnički potkovan, smotan, ali se nadavao golova.
A ko je ovaj glupi kreativac, imao 4 opcije za asistenciju da napravi 100% sansu! Da sam trener poslije ovako sebicnog poteza zabranio bi mu da igra 5-6 utakmica
Sancho jučer baš bio sebičan,ali u ostalim tekmama je odličan.
Jedno je iz zaleta da ti mjeri vrijeme a drugo je iz bloka(iz mjesta)...ogromna razlika...Da Bolt trci 100 metara a zaleti se sa 130 isao bih ispod 9 sekundi....
Svaka čast, al mjerenje vremena nije krenulo dok je stajao nego se već kretao naprijed. Na startu se i gubi najviše.
@qpress Za fadilizmahale a ustvari oko supka brabonjavi karavlah....Jos svijet nije vidio najbrzu masovnu bjezaniju od one vase kad ste zdimili iz Hrvatske u "oluji"...hehehe...od Knina do Karavlaske dok si reko keks...jos se ljudi smiju ovom vasem porazu i nevidjenoj bjezaniji..hahahahaaaa...!
@qpress Novinari to nikada nece skontati, razliku izmedju nekog ko krece od 0 i nekoga ko je uhvatio brzinu vec. Npr. dobar sportski auto za cetvrt milje (oko 400m) na drag race treba 11/12 sekundi. Golf 2 bez problema moze ici 144kmh ili 40m/s. Ako se "zaletis" sa golfom i na start liniji imas 144kmh i drzis brzinu tih 400m ces preci za 10sec, brze od jednog Lamborghini Gallarda koji krece sa 0km/h.
Video vam je haus znaci,kao kad neko snima VGA kamerom film u kinu.