Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Modric treba da uzme onu Zlatnu loptu sto mu je Perez kupio i odnese je Messiju na vrata. I da mu se izvine, i ocisti mu kopacke.A i Ronaldo bi mogao, da mu ponese rezervne.
@Asif glupi bosnjo,zlatna lopta i ostale nagrade su se dobivale za 2018..u kojoj messija nije bilo ni u uzem izboru..A modric je tog istog messija pojeo u rusiji ... A sinoc da nije onaj slobodni zabio nebi nitko o njemu ni pricao..A ronaldo je milion puta odlucivao velike utakmice..Naklonite se ronaldu...Sjetite se skarica protiv juvea..usutite se bgt
@Asif al si ogranicen, Modric ga je ponizio na SP, kao sto je i on sinoc luzerpul, 2018 je jednostavno bila Lukina godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovaj nema treninga koliko messi i ronaldo imaju golova
U historiji meni nema boljeg od Maradone, tu je i Ronaldo Brazilac i Zidan, koji su bili mangupi na terenu. Ali ovaj prvi je bio i ostao igracina, harizma, vodja, bezobraznik i idiot na terenu i pored njega i definitivno igrac kakvim se jednom radja. Ono sto Mesi nikada nije mogao biti recimo u jednoj Argentini jer nema to u sebi. Nije mogao igrati sa Tevezom, sa Kunom, sa Higuainom, Di Mariom i nekim drugim igracima koji su imali snazniju lidersku crtu od njega ...
gluplji komentar odavno nije napisan.
Mesi je kreativniji igrac od Ronalda, u ustaljenom Barsinom sistemu igre, kojem je to jedini klub godinama, nikada nije promjenio sredinu, igra je podredjena njemu i jedino gdje je igrao pored jos, bila je Argentine, gdje je sa onakvim timom ispadao nerijetko loš. Ronaldo je promjenio dosta klubova i u svakome nosilac igre, glavni igrac, sa statistikom neumoljivom, s reprezentacijom uzeo jedan trofej. Jasno je ko je za oci ljepsi igrac, ali ko je bolji ostace dvojba.
Ronalda možete porediti sa Peleom, Eusebiom i sličnim golgeterima. Messija ne možete porediti ni sa jednim fudbalerom u istoriji fudbala. Sve sam ih gledao, ali ni jedan nije mogao sa loptom ono što može Messi. Puno iznad svih je taj vanzemaljac.
Messi je cisti talenat, vidi igru dva koraka unaprijed ... Ronaldo je cisti trening kojim je usavrsio igru i njegova pozrtvovanost tim treninzima sto dodje prije svih i ode zadnji od svih je nesto sto se mora cijeniti ... uzivajte jos koju godinu i njihovim igrama i prestanite SRAT koji je bolji
U ime nogometa najedi se govana i ustani kad spominjes Juventusovu 7icu
E kako se sve gleda samo posle jedne utakmice a gdje ste bili ljetos kad je Messi izgledao kao zalutali pion u reprezentaciji Argentine ili npr. kad je Ronaldo osvojio prvensrvo evrope sa Portugalom. Gledajte karijeru a ne jednu utakmicu
@potocari , Baš je Ronaldo sa jednim golom u nokaut fazi osvojio EURO i to protiv slabašnog Velsa. Kako te nije sramota pisati takve gluposti
@potocari , a i treba gledati čitavu karijeru, a ne samo jednu utakmicu. Gdje je CR u reprezentaciji? Ronaldo djeluje kao da je zalutao na svakom velikim takmičenju sa reprezentacijom dok je Messi bio najbolji igrač svih velikih takmičenja. Jedan dobijao nagrade za najboljeg igrača Copa Americe u konkurenciji Neymara, Sancheza, Suareza, Jamesa itd dok Ronaldo nije mogao biti bolji ni od Grizamanna na EURU.
reče dvorska luda i karikatura od igrača
Poređenje Messija i Ronalda... Da vidimo: Ronaldo ubojiti napadač i nema više drugih vještina. Messi najbolji organizator i playmaker na svijetu, jedan od najboljih asistenata i pored svega ubojiti strijelac. Ronaldo za klubove dao 600 golova, Messi za klub dao 600 golova. Ronaldo 803 utakmice, Messi 683 utakmice. Eto vam poređenja.
@DamirS A u reprezentaciji obojica čorci, kud i kamo Mesi čak i veći, kad se pogleda potencijal argentinske reprezentacije, umjesto da jedu, oni poste od trofeja godinama. Zato za mene postoji jedan mali zeleni i to je Maradona, nije mu trebao uhodani sistem Barselone, niti podredjena igra njemu da bi bio najbolji, a pravio je čuda na terenu, kao i izvan njega.
Messi je Pjanić za Modrića a Ronaldo je Džeko za mirnu Luku ba 'ej...
Fukara zatucana se zamara Ligom sampiona i ko je bolji Messi ili skarice CR7 a gospoda uziva i zivotu sa kokama i parama. Fukaro jadna li si..
Otac!
Vjerojatnost da će Liverpool proći dalje je 1:15, što znači da ako uložite 100e, izgubili ste 100e.
@JahacMagle2019 Liverpul je sinoc odigrao dobro, a izgubio jer su svoje šanse promašivali, dok ih je Barsa realizovala. Barsa uopšte nije izgledala nadmočno na terenu. Iz ničega smislenog dali prvi i drugi gol, treci slobodnjak. U drugoj utakmici ako se sreca okrene, ko sto im se primjerice desilo prosle godine sa Romom, Liverpul bi mogao proci. Ipak sanse su im sada umanjene. Svojim promasajima sinoc sebe stavili u situaciju da im treba jedna perfektna utakmica za prolaz.
@zuku konjusaru austrijski miran
Jedan je Messi. Ronalda su dva
Samo idiot moze u usta uzet i poredit njih dvojicu. Mario je u potpunosti u pravu.