Jasno koga favorizuje
303

Brutalan komentar Balotellija: U ime nogometa, ne poredite Messija i broj 7 iz Juventusa

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Italijanski nogometaš Mario Balotelli ostavio je brutalan komentar nakon fantastičnog pogotka Lionela Messija iz slobodnog udarca za pobjedu Barcelone protiv Liverpoola od 3:0 u prvom meču polufinala Lige prvaka.

Messi je sinoćnjom utakmicom oduševio sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, odigrao je fantastičan meč u kojem je postigao dva pogotka i stigao do 600. gola u dresu Barcelone.

Nakon što je iz slobodnog udarca postigao svoj drugi, a za Barcelonu treći pogodak protiv Liverpoola, preko društvene mreže Instagram oglasio se Mario Balotelli koji je napisao da u ime nogometa niko ne poredi Messija sa "brojem sedam iz Juventusa", misleći na Cristiana Ronalda.

"U ime nogometa, nemojte ga porediti sa brojem 7 iz Juventusa", napisao je Balloteli na Instagramu, a uz to je označio Messija i napisao "Fenomeno".

Argentinac je do 600. pogotka u dresu Barcelone stigao tačno na godišnjicu svog prvog gola koji je postigao u dresu katalonskog kluba, a bilo je to 1. maja 2005. godine kada je asistenciju legendarnog Ronaldinha lijepo pretvorio u pogodak.