Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš Džeko opet promašuje sve živo. Hitno provjeriti gdje je Amra.
Real vam zabio gol , dze ti nadje 3-0 ?
Da ste mogli pobijedili bi, ćao
Ovaj gori od Pjanica
Niste pobijedili,ali ste zato izgubili😀
Omaklo vam se...fulao si samo za 4 gola Brozoviću. Nego gledaj ti kako da viceprvaci budete u Seriji A. Naravno iza sjajnog i napokon probuđenog AC Milana !!!
Brozović je odigrao besprijekorno, a sudac je bio previše tolerantan. Brozović i Casemiro su zaslužili barem po žuti karton, a Nacho crveni, i to dva puta, zbog dva krvnička starta.
nema utakmice u kojoj Casemiro ne zaradi barem po zuti, a nije ni Nacho daleko. svaki sudija tolerise vise njihove ispade, jer su na glasu ko agresivniji igraci, sto nema smisla nikako.