Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Insane is Back, vracajte Haparate Klixu
@BosanskiGazija4 ti bi dao guzu i svoju i maminu da mozes sam sebi pluseve nabijat haha
@BosanskiGazija4 kmeee kmeee nema lajkova za tebe danas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Grad koji je 1.425 dana proveo pod opsadom i 21 godinu nakon rata privlačan je za strane medije, novinare i režisere". Jadni li smo ako smo samo radi toga privlačni pored ovoliko prirodnih ljepota i neiskorištenog potencijala.
ma koje bolan ljepote?neko zeljan nasih gudura i planina da po njima zijeva
Treba snimiti jedan o bolesnim kompleksima i kompleksašima kojim smeta sve što je vezano za grad Sarajevo. Boli tebe neka stvar za prirodnim ljepotama, samo ti smeta to što čovjek želi napraviti dokumentarac o nečemu sarajevskom. O sarajevskom derbiju se može napraviti zanimljiv dugometražni dokumentarac a o onekim prirodnim ljepotama ne može ni desetominutni intermeco. Uz sve to, ovo je sportski novinar. šta očekuješ? Crknite dušmani!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast novinaru koji je prepoznao pozitivan duh sehera
Mosa LJOŽE!!!
E da je nekako vratiti pravi čar sarajevskog derbija. Malo raje zna, ali taj derbi je unikat u Europi, pa možda i u svijetu. Malo je gradova, klubova i derbija da rođena braća navijaju za različite klubove, ili očevi i sinovi, a Boga mi i žene i muževi. Činjenica je da su se zadnjih godina stvari malo poremetile, i nije to kao nekada, ali nada zadnja umire, i nadam se da će mladi shvatiti da osnovne vrijednosti i tradicije treba čuvati i od dušmana i od zaborava...
ZELJO THE BEST
E baš ima o čemu praviti film...
PISONJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zovu ga "Pišonja": Ko je Saud Nišić, muškarac koji je pomogao Sanjinu Sefiću prilikom bjekstva?
Zovu ga "Pišonja": Ko je Saud Nišić, muškarac koji je pomogao Sanjinu Sefiću prilikom bjekstva?
derbi izmedju crvene zvezde i partizana je jedan od najjacih na sviijetu
Dragi novinari Klix portala, Rijec "sarajevskom" se pise malim slovom. To sam ucio jos u osnovnoj skoli. S postovanjem.
Fino fino...nek ljudi vide da se i u Bosni igra fudbal ali da su najveci problemi stadioni. i nek Zeljo uzme taj derbi :)
@mislis? Mislis? 😊
svaka pizdarija na prostorima exju je pocinjala sa ovim huliganima,tajne sluzbe su jako vjesto koristile te vodje navijaca i dizale mase..najjace oruzje bili..idealni,koeficijent inteligencije sve skupa kad saberu -20 bude,sve sto znaju u zivotu je opaliti flasom lika,propadne im dan ako nisu uzeli u ruke bokser..od hidranta... strani placenici ovi takodje su ih koristili..obuhvati to u filmu breksitovac,pusti suplju,nema tu ljubavne price....
Ta ćeš u Sarajevu snimat nit imaju klub, nit stadion da valja. Jado jadni! hAhahAHAHahha