Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko, zabij 20 golova ove sezone pa onda laganini u Brazil
i u Brazilu 10 i BIH do finala :D
Igrat ce Dzekson puno vise sada kada je Pellegrini tu, da ne racuna na njega prodali bi ga, a i izjave trenera su sve rekle......
Vjerujem da Dzeko ima prednost,ma da sezona je dugo i svi ce imati priliku pokazati sta znaju i umiju.A Dzeki puno srece i u ovoj sezoni.
Nebi da pejiram Dzeki, ali napadac njegovog tipa u Malagi Santa Cruz se nije bas naigrao kod pelegrinija, nadam se da ce Dzeko bolje proci :)
DZEKO najbolji si ! Ovi novinari pametni
Bice on opet najbolji klup-ski igrac haha
Dzeko mora promijeniti svoju filozofiju igre, a to znaci, puno vise aktivnosti i puno vise trcanja. Ne moze on biti u prvoj postavi, a setkati se na terenu cijelo vrijeme ili da se lopta odibija od njega ili da mu je 9 od 10 dodanih lopti pogresno. MOra to mijenjati i mora biti sigurniji u sebe kao sto je bio u Njemackoj. Treba voditi svoju politiku, ne*** zivu silu i biti egzekutor.
iako sjedi na klupi bolji je od svih napadaca sa prostora bivse juge, zajedno
Džeko, kralju !!!!
Ovi Givemesport su poznatiji od bleachereporta.? Allahu dragi na sta je spalo novinarstvo... Da li je klix ikad napravio neki istrazivacki rad ili bilo sta kvalitetno osim prevodjenja sa "uglednih" portala?
Druže, pazi da ne dobiješ ban, jer ovi na Klixu dijele banove protiv svakog ko uputi bilo kakvu kritiku protiv njih... Nešto mileta ronhila prozivaju a isti su ko on :D
ma da je racunao na njega ne bi kupovao jos 2 napadaca i to 50 miliona dali za njih.idi bolje ti je idi iz tog usranog kluba.
Dzeko bio jedan od najboljih strijelaca u prošloj sezoni a sjedio na klupi.nigdje veze,neka mu je sa srećom u novoj sezoni jer on to zaslužuje.
Džeko kralju uživaj pusti se šuplje. Zna sve, šta, kako, dokle, s kim...Tamo sa adaptirao, sredinu ne mjenjaj. Ovi novi se trebaju dokazivat, libo te vceu.. Take it easy. Be cool. Trust me.
DŽeko je jedini pravi napadač donekle i Aguero dok su ostala dvojica više polušpicevi, pa će sve zavisiti od taktike.
Ne znam sta nosi sutra, ali na Dzeki je sada sve. Mora maksimalno koristiti svoje sanse, postizati golove i sto je najvaznije sto vise trcati! Engleski fudbal i jeste zasnovan na trcanju, sto se bude vise trudio, bio aktivan na terenu, nece biti zime za njega. Sretno Dzeko, nadam se pod ovim novim trenerom da ces biti najbolji strijelac Premiershipa.
Al nije engleski trener
Jovetic ce igrati iza napadaca, a Dzeko u vrhu 100 %! Evo Pelegrini ga vec dvije utakmice forsira kao glavnog napadaca...
Pa kako ga nebi koristio kao glavnog napadaca kad su sam on i Aguero bili bez Jovetica i Negreda..Ala iti izvali glupost