Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojim dragim bosanskim muslimanima koji se nasladjuju eventualnom muslimanskom vecinom u Evropi. Pa jadni ne bili sa nasim pojmanjem i prakticiranjem Islama kod nas bi bilo glava odsjecenih vise nego fudbalskih lopti. Naderat se alkohola,kockat,zajebat,ukrast sve su to "mali" harami za koje bi glave frcale od "istinskih" muslimana.
Sve ok..Ali brate i ovaj zakla covjeka na ulici
Zasmetala mu je Macronovoa izjava, a nije mu zasmetalo to što je dječak ODRUBIO GLAVU ČOVJEKU NA ULICI USRED DANA
Prije tacno 2,5 sata ste objavili demant ove vijesti.
Lazne su ovo vijesti, javio se Pogba na instagramu. Brisite clanak.
laz covjek je napisao da je ovo laz i da ostaje u reprezentaciji
Pogba ne napusta reprenzetqciju... A i ubojstvo je djelo izopačenog uma a ne pripadnika pojedine vjere, nacije to ne treba mjestat, u svemu ima radikalizma i pretjerivanja ali kad je netko spreman ubiti drugoga brutalno to je bolest
Lično bih volio da je tako, ali objavio je na svom Instagram profilu, tačnije u svojim "pričama" da je to jedna od "Fake News".. A na kraju krajeva kad sam vidio da je to objavio "The Sun", pretpostavio sam da se radi vjerovatno o još jednoj muljaži ovih novina.
Logo !
Ovo sve je skretanje pozornosti sa stvarne teme. Islam u Francuskoj jeste izrastao u problem. Kako se drugacije moze opisati cinjenica da jedna mlada djevojka koje je odrasla u Francuskoj tako komentira gnjusni cin?
Stvarno mislite da je moguće da se do prije par desetljeća unazad najveći svjetski okupatori, kolonolijaši, robovlasnici i fašisti, mogu promijeniti i zaista prihvatiti obojene, muslimane, bilo koje koji za pedalj izlaze iz okvira njihove uštogljene tradicije i istorije? Medijska korektnost je šareni ukrasni papir koji samo pokriva ono što je zamotano, dakle nema veze sa stvarnim mišljenjem.
Popis.imo mu se na vrijednost njegove on primjer omladini francuske tuca babu...
Respect za Pogbu
sloboda govora pavijane macronu, sloboda govora!
Macron je novi Hitler vjerujte mi. Njegova mrznja izbija iz njegovih kompleksa. Siguran sam da pocne 3 sv rat da bi muslimani bili na lomaci u Evropi..
Što znači da pogba podržava koljača!? Koji glupan...
Podrska za brata Pogbu....