Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Pepe nije half?
Pray for Milan and Man Utd.
Samo kod Arsenala ima da igrač od 80 miliona sjedi na klupi pa oni nisu deset godina toliko para potrosi li sve ukupno
@Hosa12345 pa to bas i nije tacno, prvo covjek igra redovno u prvenstvu jucer su igrali sa drugim timom, a drugo ne trose ni bas malo novaca, treba vidjeti samo koliko su kostali Aubameyang, Lacazete, Mikitarijan, Sokratis pa sve do Ozila.Samo su jedne godine potrosili 100 miliona na Mertesackera, Parka, Mustafija i onog nekog brazilca itd.
Genjac, Salkic, Seka, Memic, Efendic, Cosovic-Hajdarevic, Novalic, Campara, Bakir, Zvizda, Dzafer....to je nas napad i odbrana .... to je nas Juventus
Uvjeren sam da Država Željo iduće godine igra grupe LP. Amar sa Lutvom na Parku Prinčeva!
Napokon da i Pepe proigra.