Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecu uvredu bi dobio da su mu rekli da je iz kalesije, treba ih nasavjetovati XD
@AdinSuarez a sta to fali Kalesiji?sta je to recimo tvoj sumoviti kraj bolji od prvog oslobodjenog grada u BIH? Trebao bi mozda malo navratiti u Kalesiju pa da se iznenadis! Trebas prvo malo procitati i informisati se.
@AdinSuarez vidim da ima poprilican broj nepismenih kao i ti sto si. Bas bih volio da znam odakle si ti Suarezu.
Nemate muda napisati bosanski jezik. Jesmo beskicmenjaci. Hvala klixe
@bulevar hahah eto ja izmisljam sad :D ma ispravili su, i neka, cijenim to.
Prvi poznati rječnik bosanskog jezika napisan je 1626. godine, a štampan je 1631. godine, dakle gotovo dvije stotine godina prije prvog rječnika srpskog jezika, koji je, na osnovama bosanskog jezika, sačinio Vuk Karadžić, i više od dvije stotine godina prije nego što je Ljudevit Gaj kodificirao hrvatski književni jezik, takođe pod snažnim utjecajem bosanskog jezika.
Nidje veze.
Rasizam? Bijelci govorili bijelcu da je bijelac?
Nas Pjanic, nas kralj. Vrijedjati te mogu samo nezadovoljnii i odurni likovi!
Znaci ipak moze igrati kad hoce?
Ja mislim da se baš uvrijedio😀 boli Miralema ona stvar. Ko se to može danas uvrijedit kad mu kažeš da je cigam barem u Bosni
Nije Pjanić cigan, već mundžos. I to na bosanskijanskom jeziku.
a paradoxa....hehhe
Kako neko može da vrijeđa i mrzi ovog fudbalera ? Pa lik je jedan od boljih veznjaka svijeta wtf
CIGANIN JE AL ..................NAJ....VEĆI HAHAHAHAH
Ono kad te cigani sjevernoafričkog porijekla zovu ' ciganinom'... Piš živi. DNK analize pokazale da Italijani najviše gena dijele sa Turcima, Libancima, Marokancima i ostalim Arapima..Ovo su neki kompleksi tih tamnoputih idiota.
Od žabara večijih cigana nema!!!!!!!!
Pa čovjek nije cigan. Ode predaleko ova politička korektnost brate ljudi su se na tribinama vrijeđali od pamtivijeka. Ne možeš crncu reći da je crnac a više ni nekome ko nije cigan da je cigan. Vratite me u jednostavnija vremena
Ciganin je al najljepsi...
@Blekendeker al u....
Sta na ovo kaze onaj gurbet Vulin, sto je bio tetkista u vojsci?
Nitko se nije isprćao ciganima