Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rummenigge je došao pripremljen, govorio je o ustavu i dostojanstvu, a onda je deset minuta kasnije pogazio spomenuti ustav i razapeo bivšeg igrača." - Nije Rummenige ni spomenuo Bernata, nego Uli. Ali dobro, navikli smo se na pogresne informacije od vas :))
malo je kretenski naslov. mislio sam da Breitner kritikuje igrace i trenera, a ne managment, ali dobro ... shvatam da su klixovi novinari neiskusni i bez poznavanja jezika!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ne laje kuca radi sela, nego radi sebe
Jedan podatak dosta govori: od 11 Bayernovih igraca koji su poceli utakmicu prije 2 sedmice u bunesligi, 8 ih je igralo u finalu LP 2013.
Ma nije Bošnjo niti uopšte neki balkanac za upravljanje nekog njemačkog giganta,to dokazuju Hasan i Niko ,nas balkance samo treba upregnuti .
Moj jarane Bratzo i Kovacsz su ti daleko od Bošnjaka i Hrvata. Pitaj ljude koji su igrali i živjeli blizu Hasana i ljude koji su dijelili svlačionu sa Nikom u Njemačkoj ili Hrvatskoj. To su dvojica ''švaba'' sa dna pivskog bureta.
Jako kreativna inovacija momka iz BiH ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs Dobar način za uštedu novca. Šteta što će ga otjerati pa će ova inovacija da na kraju bude "Made in Germany" :/
Hoeness sve sto je dobro uradio za klub prije odlaska u zatvor, ponistio je zadnjih godina. Bayern je igracki zapusten, slab je na 5-6 pozicija, klupa slaba. Krivac je uprava na celu sa Hoenessom koja zadnjih godina osim Jamesa nije kupila pravog igraca.
Ne razumem naslov?!