Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, živjela BiH, Hvala Bogu da ste uveselili svoju nažalost napačenu zemlju..pozdrav iz Zg
Hvala i tebi na lijepim zeljama,srce zagrebacko!
Hvala mnogo, zelimo i vama srece komsija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iskrena ljubav prema drzavi ce dirnuti u srce svakog dobrog covjeka ma gdje on bio...
Zmajevi su zasluzili ovo. (:
JEBO ME SVAK AKO I JEDAN BRAZILIJANAC ZNA GDJE JE BOSNA NA MAPI I NA KOJEM JE KONTINENTU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Procitao mi je misli.
Hvala Felipe.Al je lijepo biti Bosanac i Hercegovac ,Zmajevi treba da budu zakletva svakog iskrenog Bosanca i Hercegovca,sunce je napokon pocelo da sija i u Bosni.
sigurno cemo imati najveci broj navijaca u brazilu sto nasih sto stranih...
http://globoesporte.globo.com/blogs/especial-blog/eurozona/post/bosnia-uma-bela-historia-na-copa.html
kad god vidim ovako nesto, sav se "naježim"
Hvala hvala lijepo je ovo vidjeti. Ko zna, mozda sport izgradi ovu drzavu na bolje... Krajnje je vrijeme da ostavimo neke stvari iza nas i pocnemo skupa raditi na jacanju drzave a samim tim i uljepsati buducnost svoje djece.
srce mi je k'o kuca kada svjetski mediji pisu o nama. ovo je valjda prvi put od kada postojimo da pisu nesto lijepo, da nema veze sa ratom, JMBG protestima, Sejdic-Fincijem. Treba Zmajeve poslati u Brisel da se dogovore, a ne one hahare, njih 10 kad bi spojio u jednog, ne bi dobio postenog covjeka niti politicara.
Hvala ti sine, ali zaboravio si spomenuti ko je demolirao drzavu, ko je pocinio Genocid, ko je Agresiju i Okupaciju izvrsio. Zaboravio si spomenuti Logore, masovne grobnice, Srebrenicu, Ratka Mladica , Radovana Karadzica i nametnutu zastavu sa zvjezdicama. Zaboravio si mnogo toga . Dosta mi je vise diplomatskih pisanja o necemu da sve izgleda toliko katastrofalno a i ptice na grani znaju da su Chetnici za sve krivi. Ljiljani Zmajevi su se branili onda kao i danas poslije rata od nametnutih zastava do FIFA sudija koji sude penale i van sesnaesterca
novinar je pisao clanak o nogometnom uspjehu jedne malene zemlje, a ne memoare o ratu i ratnim desavanjima. al evo, po tebi bi tu tematiku jos stotinama godina trebalo provlaciti kroz svaku sferu zivota.
-------------fragola ----------- """"Nema podjela među igračima. Nogomet, sport važniji od života i smrti, može pomoći u zacjeljivanju rana i obnovi zemlje", navodi na kraju brazilski novinar Felipe Schmidt u svojoj kolumni na uglednom portalu Globo. """" Govoreci o ovome sto je naveo, mogao je podsjetiti i od cega se to zemlja obnavlja i od kojih rana se zacjeljuje. Dobro, ali neko procita samo naslov, a neko pola clanka .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I jesu najljepsa prica, i neka svi cuju za nase Zmajeve i BiH :)
Ovo niđe na svijetu nema :)
Odgovorno tvrdim da ovo niđe na svijetu nema..! :D
Evo tog teksta na Globo portalu, fino uzmete Google translate pa prevedete: http://globoesporte.globo.com/futebol/copa-do-mundo/eliminatorias-europa/noticia/2013/10/em-dia-tenso-bosnia-herzegovina-vence-e-vai-para-sua-primeira-copa.html Svaka im cast, jesu nas medijski pokrili po cijeloj planeti. Svi pisu o Bosni i Hercegovini i njenim Zmajevima.
pa ne otiđi u brazil kad čovjek ovako lijepo piše o zmajevima i bosni i hercegovini ...
Volim te Bosno i Hercegovino! :)
Felipe, pa ti kao da si na piti i cevapima odrastao :) svaka ti cast, ljepsi ti je ovaj tekst od vecine koje sam do sada procitao vezano za uspijeh reprerzentacije BiH. Ziv i zdrav bio i jos dosta o Zmajevima pisao.
Bosno, srce ponosno! Uh...malo je reci kako sam ponosan.