Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legendo hvala ti kako mi je drago sto smo zivjeli u istom vremenu...fudbal je s tobom bio odmor...
TI SI FACA !!!
car
Samo da ovaj mlađi peksin (Christiano) mu ne uprlja ime. Ponestaju polahko igračine zbog kojih je vrijedilo uzedi godišnji radi tekme. Nema više onih utakmica lige prvaka sa onim Realom: Zidane, Ronaldo, Becham, Figo, Roberto Carlos, Van Nisitelroy, Raul.... Sada mrzim gledati real, odvratni su do bola.
@R9...kralj si bas si me nasmijao:-D
stara je \'96 izvalila pola plate za onaj aparatic sto ispravlja zube, a ja ga nisam nikada u zivotu stavio u usta... Samo zbog Ronalda :-))) Jedan, jedini, najveci!!!
Luis Nazario Ronaldo De Lima- jedan od najveci, ako ne i najveci... a za sve one koji su ga nazivali debeljko, luzeri jedni nekad je bio neprikosnoven a problema s kilazom je imao zbog bolesti, to je priznao tek sad kad je okoncao karijeru...
ovako ce jednog dana citava Bosna plakati za DZEKOM DIJAMANTOM NAJVECIM BOSANSKIM nogometasem SVIH VREMENA .. FENOMENOM..
Sisao sam se nacelavo smo zbog njega ali(uzasno mi je stojalo) plakao i molio se samo zbog njega...