Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neymar da je bio u ratu bio bi 300% RVI. Zna glumiti, nema šta
Moze moze, al' za 4 godine
Dosta je cigonije, evropa dominira... jos nema ronalda i messija, uzivancija da ne moram poslije svake utakmice gledati kako iskacu clanci o njima...
Slabo ide dodavanje ovim brazilcima, a majstori su
Gledaj kad ih Brazil pobjedi kao oni Japan!
Nema gotov Brazil ha ha ha
IDEMO BRAAAZIIIIIL
Ubi Belgija sevdah u Brazilaca..
Čojk je gorila
brazilko se osramoti
Ovaj Douglas Costa je mašina....mogao bi donijeti promjenu, nmg da vjerujem da ga ona rupa od trenera drži na klupi, izmislio fudbal za 'staklene nogice' zvanog Neymar.
Dal' je Jesus, jal Žesus il' je Hesus....
Đisus
@ServDosljoSaKarpata ćisus heheh
Brazil bi jači bio bez Neymara.
Jest penal kad bi se Igor Kristić pitao 😁
Sad ćemo imati priliku pola sata gledati kako Brazil sabija. Niko na svijetu ovo nije u stanju da Belgiju sabija. Koja opsada gola.
Fudbal sve sramotniji, samo neka valjanja, smicalice...