Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte spoilati.. ima jos 15 min!!!
Bilo je napeto,a onda je sudac svirao početak utakmice.😂
Javi ako Koreja preokrene
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi koji pišu protiv Hrvatske i prognoziraju joj katastrofu; šta bi dali da ste na našem mjestu ;) Lijep pozdrav od (između ostalih uspjeha) finalista 2018., najmanje 1/4 finalista 2022. i najmanje sudionika Final Foura Lige nacija 2023. Uživajte u mržnji svi vi koje vas to ispunjava.
Nebi nista dali 22 milionera ganjaju gumeni predmet a balave mase gledaju i navijaju. Fudbal je opijum za naivne mase koje sutra moraju u 6 na posao. Cime se dicite i ponosite svasta.
Nismo svi isti Sarajevo je ponosno na vas. Sta god bilo protiv Brazila , i ovo je uspjeh. Nemojte da nas gledate sve istim ocima jer nije tako mi smo danas podrzavali Hrvatsku..sretno.
a gledajući broj stanovnika, bit će 50 na jednog našeg ... mislim da Brazil ipak ima neke šanse - al morat će trčat!
Brazil ide u Finale.Milina ih gledat.Samba ......igraju najljepsi Fudbal trenutno
UZP RAZBIO U PROZORU IMOVINU BOSNJAKA. EVO SNIMLJENO KAMEROM. https://twitter.com/abdicnedzad/status/1599845845435699205?s=46&t=S3OjbPNrfujYDQozVin4rA
Gledam na hrvatskom RTL-u kazu Hrvatska pregazila Japan. Prije ce biti da se provukla kroz iglene usi.
PRODAJEM SHELBY GT500, 2020 god, 760 ks
Sisoja ,ja svoj SHELBY naguro na 900 KS. Ugradi APX--I = control of turbo,HKS blow off valve + Mappa air filter .Sve zajedno + 150 KS = $ 2500 😁
Joga bonito 🇧🇷
Ove Bošnje izgleda jedino mržnja i pakost ispunjavaju..
Sjecate li se kad je 2010.u JAR u Brazil pobjedio Koreju ,Al Sjevernu..2:1 u grupi. Tad su u S.Koreji napravili montazu utakmice,gdje je prikazano Kako je S.Korejska repka pobjedila Brazil. Opstenarodno veselje je bilo. Praznik. Jer nisu znali pravi rezultat😀 Cudi me da se Vucic nije toga sjetio posle 0:2 sa Brazilom😀
Ili su možda u Južnoj Koreji napravili montažu, jer oni imaju par agencija koji plasiraju svašta nešto o braći sa sjevera. Od onih priča svi iste frizure moraju da imaju, pobio pola familije vrhovni, itd...
Razbio ih ko njih njemac
Poderati će susjedi i Brazil. Ideeeemmmoooo Vatreni.
Jel jos igraju na BHT??Koji je minut??
Brazilci Svemirci.Svidja mi se ova ideja da se prvenstvo igra zimi.Lakse podnosim ovu maglu,smrad i kisu.Ljeti je steta ovoliko sjedjeti uz TV.
Hrvati bas imaju srece,od Rusije pa od onih penala do finala,sad Lukaku im dva zicera fula sa dva metra za ispadak,na kraju dobiju najlakse Japance i na penale jedva prodju,pa pravi su Sreckovici sta reci,sve to dok ne nalete na nekog giganta kao recimo Francuze u Rusiji ili sad Brazil sto ih ceka pa po usims,poenta je da nikad ne mogu uzeti naslov i ne znam sta slave kad nisu nikad nista osvojili.
Kako nisu jesi ti retard ili bronca 2008 i srebro 2018, gdje ti zivis u supi...
Sreća nije finska tu i puki
Idemo brazil u petak do pobjede, sjjebite vikend promiciteljima evropske vrjednosti🤣