Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudija mangup !!!
Nejmar i Ronaldo prave placipicke, to treba samo kartonima kad se krenu buniti i do poluvremena aut pa nek placu kurzu! Brazil vise da koristi Firmina!
Ronaldo plačipička?
@oblak12 To i ja mislim pa pitam se jesam li lud
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
objavite zastave Svajcarske sirom Kosova
ja bi ovom neimaru rebra polomio da sam odbrambeni
steta.da osta 0-0 srbija bi veceras sa bodom bila 50% u drugom krugu.ovako ako odigramo x sa siptarijom,u zadnjem kolu cemo morati da pobedimo brazil.a siptarija ce bas zbog toga,malo zatvorenije da odigra.i treba im pobeda protiv kostarike.ali vratice se srbiji promasaji protiv kostarike i svajcarskoj gol iz faula,uz 4 suta na gol.samo da se opuste,da prospu talenat i igraju kako znaju,dobicemo svissiptare.od 24 igraca,15 su nesvajcarskog porekla.oni treba da se plase nas
sa razlogom.ako srbija odigra bolji mec nego protiv kostarike a po nekoj logici bi trebala i imace srbija vise prostora po krilima,jel svis ce igrati ofanzivnije nego kostarika,srbija veceras ne lako ali dobija svisosiptariju.
@mulalicmustafa dobro si ti to izracuno ali oni imaju korumpiranu fifu i raspalog sepa blatera na svojoj strani , prije da ce vam namjestit da izgubite , bice VEOMA zanimljiva utakmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@kepecTornjak. brazil dobar. prznice jesu, ali ulog je velik. mogli su zabiti ranije da ne dodje do nervoze.
Realno gledajuci, provukli su se na guzove. Bio bi dobar fol da Srbija dobije i Svajcarsku i Brazil, a da Svajcarci dobiju Kostariku na pr sa 5:0 :)
Srbi ce ih fizicki satrati kao hrvati sto su argentince iznosili sa terena.
ako ovako budu igrali protiv SRBIJE nece ni bod uzet
Srbija ,ako šta veceras ne uradi, može poslije tekme vec da se pakuje!
Ako Srbija veceras ne pobjedi, siguran sam da ce protiv Brazila biti crvenih i zutih tuce. I ko zna sta jos. Nije ni vazno.Vazno je samo da polome ovog Padavicara.
Srbija ,ako šta veceras ne uradi, može poslije tekme vec da se pakuje!
Brazil nije trebao pobjediti ,cestitam Costa Rici na hrabrosti
Ccc...kako stignete gledati utakmice u 14 sati. Radi ko u to vrijeme?
dobar rezultat neimar i jesus out firmino i još neko in willian isto slabo
Cutinho doktor nogometa... Neymar sramota kakvo padanje, kakav penal hoce, sreca sudija svaka cast, kao i VAR... Bogami kako prolaze tekme i tekme najvise pokazala Hrvatska do sad i Rusija.... Bit ce zanimljivo jos vidjeti Njemce, Engleze, u 2 tekmama....
treba definitivno smanjit broj timova na svjetskom, ove bunkerase tipa iran, panama kostarika poslat na bajramski turnir nek igraju
pa tek ce onda sranje biti prvenstvo
bravo coutinho.