Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa pjevacem za sva poluVREMENA? Što nema Dine M.?
Ma ja bi plagijatora nekako i progutao, al je Konjic vadio ono najgore iz mene. Dobro je pa njega vise nema...
nije platio veceras
Jebat će im Nijemci mater
ima da ih "dojče vermaht" zgazi bez Thiaga i vjerovatno Neymara
.............toliko što se brazila tiče........ima švabe da ih razmontiraju u sastavne dijelove.....
Kolumbija je igrala odlican turnir, da je bio tu Falcao ko zna gdje bi zavrsili, ovako 1/4 je veliki uspjeh, steta i za Pekermana sto nije prosao dalje, sjajan trener.
ja sto ga luiz zaprdi :P
Njemacka ide u finale ako Fifa malo ne pogura Brazil, mada mislim da se ne smiju puno o Njemacku ogrijesit.
E da ih hoce sad Švabe satrati uh :)...
Velide Spaho, posereš mi se u gledanje svake tekme ! Papak, nije Hames Rodrigez , majmune nepismeni, odakle ti to ?! Po toj tvojoj logici, onda bi trebao biti i Hakson Martinez ! James je Džejms u cijelom svijetu !
Hames je tacno :)
Ovako . . . slovo j u Spanjolskom jeziku se izgovara kao h. To stoji, ALI, to moze da vazi za Spanjolska imena, kao sto su Jose, Juan, Javier, itd. . . . James nije Spanjolsko ime, nego Englesko iliti Americko, tako da se ne moze mjenjati izvorno. Ime je ime. Kako onda objasnjavas da isti taj graficar Velid Spaho izgovara ime drugog nogometasa Kolumbije kao Džekson Martinez ??? Po vama je on Hekson Martinez. ??? Pročitati malo literaturu oko spanjolske gramatike i sta moze a sta ne moze. Potdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRASIL OSTAO BEZ NEYMARA !!! ..... ZAO MI JE TO CUTI!
Kakva si Šakira? - Vaka-naka, eee...
najbolja utakmica do sad, ali onaj sudija ih je previse pustio.
Pape-Eh,kako bi mi satrali ove Brazilce,pogotovo sa mojom taktikom bez beka!Hulk bi se rasplako,kad bi vidio da ga niko ne cuva,sam bi izasao!
Mislim da Brazilcima slijedi prizemljenje protiv Elfa, posebno ako stavi u tim trenutno najboljeg njemackog igraca, Marca Reusa. Jbte stavlja Gotze-a kao startera a covjek grije klupu u Bayernu, s druge strane Reus je ubjedljivo u najboljoj formi, da ne govorim da igra Borusije zavisi od njega, a njega drzi na klupi.
A s treće strane Reus je povrijeđen i nije uopšte u Brazilu :)
Reus je povrijedjen na pripremama vidis da ga nema ni na klupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Navijajmo sutra za Kostariku.
i Belgiju :)
onaj cigan se gura da sve slobodne izvodi umjesto da je odmah dao Luizu. Žao mi je Kolumbije jebiga, al ovo im je zenit. Švabe do finala sa Belgijom nadam se
vise se pjanic gura.
Zao mi Kolumbije.
Hahah brazil - njemača govna protiv govana,a prvenstva i qrca.Ko hoce zaradit finale brazil - argentina,i opalite kec komotno,lagano a niste se ni oznojili.
I ja mislim BRA- ARG finale Samo sto Argentina uzima :)