Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ti tvoj tim, j*bo te on...igra ti 0-0.... ustvari kad bolje razmislim Brazil je precjenjen iako je pobjedio 2-1, a Engleska je favorit sa dva remija...
ja navijam za reprezentaciju svoje zemlje... imali ste preko 300 komentara na poraz reprezentacije koja vas se ne tice... to se zove bolest ;)
Orao kao Feniks. Čestitke komšijama.
svrsavas li ti sad? Jedina reprezentacija za koju bi trebao navijati je reprezentacija tvoje zemlje ali posto si retardiran to neces skontati ni u iducih 50 godina :)
sve teme o Srbiji na SP zakljucane... a svrsavali ste protiv Gane... jel se pojedoste sada??? Ma jao... izvinite na glupom pitanju... znam da crkavate od pakosti!!! :D :D :D :D
U prijateljskoj utakmici Brazil je igrao duplo bolje nego Engleska..... Ako Englezi prodju u drugo kolo bice sretni....
E STVARNO STE FAKINI!! PA DAJTE BA LJUDI....NIDJE VEZE STE, KAKAV PORTSMOUTH!??
Harry it\'s about time you admit - you\'ve won nothing for the last 50 years, you f.....n cunts ! Sooner you admit better for you :))))
Engleska je smece, Brazilci znaju igrati fudbal
znac on nije trener portsmoutha nego totenhema..............